misto.zp.ua

Диски BBS: технології виробництва та основні переваги

Диски BBS: технології виробництва та основні переваги

Всесвітньо відома німецька компанія, яка сьогодні випускає популярні автомобільні диски BBS, була заснована в 1970 році в місті Шильтах. Спочатку підприємство спеціалізувалося на виготовленні пластикових аеродинамічних обважень для транспортних засобів. Але вже 1972 року інженери підприємства розробили та виготовили трискладові автомобільні диски, призначені для спортивних машин.

Вироби відрізнялися підвищеною міцністю та стійкістю до деформацій, невеликою вагою, стильним дизайном. Після перших вдалих випробувань на спортивних треках диски ББС були випущені в масовий продаж. Вони швидко стали популярними не тільки серед німецьких автовласників, а й серед автомобілістів США, Японії, Франції та інших країн світу.

Технології виробництва дисків BBS

Відмінною особливістю виробів можна назвати трискладові конструкцію, яка включає:

  • зовнішній обід;
  • ступицю;
  • диск.

Для з'єднання цих елементів між собою використовують титанові болти. Конструкція виходить міцною та надійною, а нестандартний дизайн робить диски BBS оригінальним доповненням зовнішнього вигляду автомобіля.

Технологія виготовлення цих коліс має такі особливості:

  1. Виготовленню дисків для автомобілів певної марки й моделі передують розрахунки очікуваних експлуатаційних навантажень. На підставі отриманих даних створюється ескіз, який проходить лабораторні випробування. Тільки після успішних випробувань макета виріб запускають у масове виробництво.
  2. Основною сировиною для виробництва продукції є алюмінієвий сплав. Технологія лиття під тиском дає змогу надавати дискам найрізноманітнішої форми. Завдяки цьому моделі німецького бренду ББС виділяються оригінальним дизайном на тлі стандартних аналогів.
  3. Конструктивні елементи колеса виготовляються за різною технологією, з різними показниками тиску та температури. Це дає змогу надавати їм необхідних робочих властивостей.

Фінішна обробка готових виробів також має свої особливості. Поверхня дисків шліфується до ідеально гладкого стану, потім забарвлюється та покривається лаком. Після цього колеса набувають підвищеної стійкості до корозії, стійкості до впливу дорожніх реагентів.

Переваги дисків BBS

До переваг виробів належать:

  1. Невелика вага. Встановлення полегшених коліс сприяє зниженню підресореної маси, покращує керованість автомобіля, знижує навантаження на ходову систему та підвіску, знижує витрату палива.
  2. Зносостійкість. Диски BBS розроблялися для експлуатації в умовах екстремальних навантажень на перегонових трасах. Тому під час використання в стандартному режимі вони демонструють довговічність і стійкість до зношування.
  3. Стильний дизайн. У лінійці виробника представлено понад десяток модифікацій, серед яких знайдеться оптимальний варіант для будь-якого автомобіля.

До недоліків дисків ББС можна віднести хіба що порівняно високу вартість. Але завдяки високій міцності та довговічності такі колеса повністю виправдовують свою ціну.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Лента статей
ПОЗИЦІЯ
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Розділ "Новини Запоріжжя" - це найвичерпніша інформація про події та події у найголовніших сферах: політиці, економіці, культурі, мистецтві, освіті. Крім цього розділ містить актуальні репортажі. Стрічка новин, що постійно оновлюється, Запоріжжя та області завжди містить найактуальнішу та корисну інформацію про наш регіон

Контакты

Контактна інформація знаходиться у розділі Контакти | Про нас

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в