misto.zp.ua

Макрон заявив, що багато країн підтримали відправку військ в Україну

Макрон заявив, що багато країн підтримали відправку військ в Україну

Багато країн Європейського союзу (ЄС) прийняли та погодилися з позицією Франції щодо відправлення сил на Україну. Про це заявив французький президент Еммануель Макрон в інтерв'ю газеті The Economist.

 
Багато країн у наступні тижні заявили, що зрозуміли наш підхід, згодні з нашою позицією і що наша позиція вірна
 
Французький лідер визнав, що європейські країни «занадто вагалися», визначаючи межі допомоги Україні. Крім того, за словами Макрона, від успіху України у конфлікті із Росією залежить авторитет Європи.
 
"Я маю чітку стратегічну мету: Росія не може перемогти в Україні. Якщо Росія переможе в Україні, у Європі не буде безпеки. Хто зможе вдати, що Росія на цьому зупиниться? Яка безпека матиме інші сусідні країни — Молдова, Румунія, Польща, Литва та інші?", - заявив Макрон. 
 
За словами французького лідера, мета ЄС полягає «у тому, щоб Росія ніколи не змогла перемогти в Україні». Крім того, європейський політик заявив, що "на карту поставлено виживання континенту", тому Європа має видавати Києву кошти на стримування Російської армії.
 
Президент Франції нагадав, що його країна останніми роками проводила військові інтервенції на прохання суверенних держав. Наприклад, у регіоні Сахеля було розгорнуто близько п'яти тисяч французьких військовослужбовців. Макрон заявив, що якби подібне прохання виходило від України, то Франція розглянула б цей запит.
 
«Якби росіяни прорвалися через лінію фронту, якби надійшов запит від України (чого сьогодні немає), нам по праву довелося б поставити собі це питання. Тому я думаю, що виключати це апріорі означає не вчити уроки останніх двох років», — пояснив Макрон, нагадавши, що європейські лідери виключали постачання Україні літаків і ракет, проте згодом відмовилися від сумнівів і виділили Києву необхідну зброю.

 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ПОЗИЦІЯ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
МІГ
ПОРОГИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Сергей Знаменский - шеф-редактор газеты ПозицияНазвание издания Всеукраинская об- щественно-полити - ческая газета  "Позиция" говорит само за себя - мы имеем своё обоснованное мнение по ряду концептуальных вопросов общественно-политической жизни страны. Среди приоритетных направлений нашей работы: критичный подход к оценке работы власти любого уровня; направленная журналистская работа по реализации идей построения гражданского общества в Украине; устоявшиеся моральные ценности; следование принципам журналистской этики; вопросы интеграции Украины в цивилизованное сообщество; духовные ценности славянских народов.

Коллектив редакции использует аналитический подход при подготовке своих материалов, рассчитанных на самый широкий возрастной и социальный диапазон, но в первую очередь - на думающего собеседника, небезразличного к окружающему нас миру.

Контакты
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |