misto.zp.ua

Масштабна оптимізація: у Запорізькій обласній раді провели масове скорочення працівників

Масштабна оптимізація: у Запорізькій обласній раді провели масове скорочення працівників фото

 

До кінця року економія коштів через оптимізацію становитиме понад 15 мільйонів гривень

Ухвалено рішення про дострокове припинення повноважень двох заступників голови Запорізької обласної ради – Людмили Любім, яка займала посаду першої заступниці, та Геннадія Фукса. Про такі кадрові рішення сьогодні повідомив журналістам голова Запорізької ОДА Іван Федоров.

Людмила Любім вже звільнена з посади, інформація про неї на офіційному сайті ЗОР відсутня. А от Геннадія Григоровича, за словами посадовця, звільнять з 15 травня — після того, як він вийде на роботу “після закінчення відпустки чи лікарняного”.

Ще один заступник – Владислав Куценко, як відомо, за клопотанням Спеціалізованої антикорупційної прокуратури відсторонений від роботи на місяць. Таким чином на сьогодні у керівництві облради залишається тільки її голова Олена Жук.

Проводиться оптимізація і апарату Запорізької облради.На момент початку цього процесу було 90 співробітників. Після аналізу завантаженості кожного залишилось 36.

- Хочу зазначити, що співробітники, які продовжують працювати, повністю забезпечують діяльність 130 закладів обласної ради, - повідомив очільник ЗОДА.

За словами Івана Федорова, виведені поза штат усі співробітники, які виїхали за межі Запоріжжя і області, і, відповідно, не можуть виконувати свою роботу.

Таке скорочення дозволить зекономити понад 15 мільйонів бюджетних коштів до кінця року. А це – близько 1000 fpv-дронів, які ми можемо придбати для Збройних сил України.

Тривають кадрові зміни і в закладах обласної ради. Найближчим часом задовольнять заяви про звільнення директорки Запорізького обласного центру молоді Інни Скороходової та директора Запорізької загальноосвітньої санаторної школи-інтерната № 7 Віктора Тлеуша. Вони довгий час знаходяться за межами Запоріжжя і не можуть повноцінно виконувати посадові обов’язки.

20 березня Верховна Рада призупинила діяльність Запорізької обласної ради на час воєнного стану і ще 30 днів після його завершення. Повноваження, які ще залишались, передані Запорізькій обласній військовій адміністрації.

МВ повідомляла, що з 1 травня заступниками голови Запорізької ОДА призначені Наталія Будяк, Михайло Семікін і Олександр Щербаков.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ПОЗИЦІЯ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
МІГ
ПОРОГИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Редактор Татьяна Ткаченко – редактор Мелитопольские ведомостиВ 2002 году редакция "МВ" создала свой первый сайт. Благодаря своей информативности, он сразу же стал популярным не только среди жителей Мелитополя и региона, но и далеко за пределами Украины. С появлением холдинга "МВ", мы поняли, что необходимо модернизировать имеющийся интернет-ресурс, разместив на нем самую полную информацию о Мелитополе, регионе, курортах Приазовья.
Каждый посетитель сайта может принять участие в его наполнении. Если у вас есть какая-либо горячая новость, интересная фотография, присылайте их нам - и вскоре они пополнят новостную ленту и фотогалерею. Заходите на форум, принимайте участие в обсуждении самых животрепещущих проблем. Именно в спорах всегда рождается истина.
Наша миссия: мы информируем жителей Мелитополя и региона обо всем, что наиболее значимо, полезно, интересно; мы представляем различные позиции, не навязывая ни одну из них.

Контакты

Учредитель:
ООО "Редакция "МВ"
Генеральный директор:
Михаил Кумок
Редактор:
Татьяна Ткаченко
Адрес:
72312, г. Мелитополь, ул. К. Маркса, 5
Телефоны:
приемная - 6-71-51
редактор - 6-88-98
отдел рекламы - 6-81-74
Веб-сайт:
www.mv.org.ua
E-mail:

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |