misto.zp.ua

Матвій Камінський

Талановитий хлопець потребує допомоги.

Матвій Камінський

Матвій Камінський, 15.10.2005 року народження

Діагноз: Синдром Дауна, сезонний поліноз.

Новини про лікування

Консультативний висновок

Рахунок

Як допомогти?

Звіт про надхоження та витрати пожертв

«Я не розмовляю. Проте можу намалювати весь світ. Найкращий подарунок для мене – це блокнот та олівці. Я можу відтворити на папері все, що бачу навколо. Але не можу бути таким, як ви.

Я обожнюю пластівці з молоком та мій самокат. Але більш за все на світі я люблю малювати. І вмію робити це досить добре! Фломастери – вони для мене як друзі. Бо інших друзів у мене немає.

А ще в мене прекрасна матуся, сильний тато, крутезний брат та ідеальний кіт! Я їх всіх вже давно намалював. Я їх дуже люблю!»

 

Матвій Камінський

 

Якби Матвій міг розмовляти, то, напевно, саме так і розповів би про себе. Йому недосяжні деякі побутові навички, проте він здатний творити щось особливе. Весь свій внутрішній світ Матвій переносить на папір — і народжуються неймовірні картини!

 

Матвій Камінський

 

Хлопець має особливий хромосомний набір на ім’я «синдром Дауна». Одним з його проявів є дуже слабкий імунітет. Та ще й екологія в Запоріжжі додає клопоту. Через усе це Матвій довгий час страждав на алергічний поліноз. Але вже третій рік поспіль він отримує терапію препаратом «Alxoid» та майже забув про алергію.

Одна упаковка коштує близько 12 тисяч гривень та вводиться раз на три місяці. До повномасштабної війни родина купувала його самотужки, але зараз потребує допомоги. Маємо на меті зібрати кошти на чотири дози препарату та забезпечити Матвію життя без алергії до кінця року. Підтримайте, будь ласка, талановитого хлопця!


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
ПОЗИЦІЯ
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

В 2004 году один молодой человек решил помочь детям в интернате. Парня звали Альберт Павлов, и он хотел подготовить детей к выходу во взрослую жизнь. Ведь за воротами интерната нет нянь и воспитателей, а на завтрак, обед и ужин надо сначала заработать. Так появился проект www.deti.zp.ua

В 2007 году проект перерос в Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок» с офисом, сотрудниками и счетами в банке. Сейчас фонд объединяет тысячи жертвователей, и помогает детям, больницам, малообеспеченным и приёмным семьям. Ежегодно объём помощи составляет несколько миллионов гривен.

В этой рубрике мы размещаем актуальную информацию фонда о нуждах детей, лишенных родительской заботы, а также о потребностях тяжело больных ребят.

Надеемся на Вашу поддержку и помощь!

Контакты

Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок»

Сайт: www.deti.zp.ua
Email: info@deti.zp.ua
FB: @detizpua
Телефоны:
+380 (50) 452-03-92
+380 (96) 700-55-91 (моб.)

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в