misto.zp.ua

Орбан розповів про обіцянку Трампа не давати жодної копійки Україні після обрання президентом

 
Орбан розповів про обіцянку Трампа не давати жодної копійки Україні після обрання президентом
Екс-президент США Дональд Трамп обіцяв, що не дасть жодної копійки Києву після обрання президентом. Про це розповів прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан за підсумками зустрічі з американським політиком.
 
Політик заявив, що Україна сама «не стоїть на ногах», тому якщо Сполучені Штати, а слідом за ними і Європейський Союз, перестануть допомагати Києву грошима та зброєю, конфлікт припиниться.
 
"Якщо американці не дають грошей, то європейці не спроможні самі фінансувати цю війну, тоді їй кінець. Трамп сказав, що якщо він повернеться, то він не робитиме цього, ні копійки. І тоді ця війна закінчиться", - заявив прем'єр-міністр Угорщини. 
 
За словами Орбана, хоча колишній президент уже не при владі, Республіканська партія перешкоджає, коли демократи намагаються фінансувати Україну.
 
Раніше повідомлялося, що Трамп зустрівся з Орбаном у п'ятницю, 8 березня, у своїй резиденції у Мар-а-Лаго у Флориді. Політики розмовляли майже годину. На зустрічі також були присутні їхні найближчі співробітники.
 
Перед цим міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто повідомив, що Трамп та Орбан обговорять врегулювання українського конфлікту. Угорщина переконана, що «світ в Україні – це президент Трамп», зазначив міністр.
 
 
 
 
 
 

 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
ПОЗИЦІЯ
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Сергей Знаменский - шеф-редактор газеты ПозицияНазвание издания Всеукраинская об- щественно-полити - ческая газета  "Позиция" говорит само за себя - мы имеем своё обоснованное мнение по ряду концептуальных вопросов общественно-политической жизни страны. Среди приоритетных направлений нашей работы: критичный подход к оценке работы власти любого уровня; направленная журналистская работа по реализации идей построения гражданского общества в Украине; устоявшиеся моральные ценности; следование принципам журналистской этики; вопросы интеграции Украины в цивилизованное сообщество; духовные ценности славянских народов.

Коллектив редакции использует аналитический подход при подготовке своих материалов, рассчитанных на самый широкий возрастной и социальный диапазон, но в первую очередь - на думающего собеседника, небезразличного к окружающему нас миру.

Контакты
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в