misto.zp.ua

У разі перемоги на виборах «ЗАСТУП» ініціює нову економічну політику

Аграрна партія «ЗАСТУП» працює над програмою нової економічної політики, яку має намір проводити після перемоги на виборах. Одними з перших реформи стартують у фінансовій сфері - «ЗАСТУП» ініціює паралельне ходіння євро в Україні.

«НЕП в СРСР розпочався з того, що в країні з'явилася тверда валюта - золотий червонець, забезпечений дорогоцінними металами, стійкою іноземною валютою і легко реалізованими товарами. Ми пропонуємо аналог червонцю - дозвіл на проведення розрахунків (у готівковій та безготівковій формах) з торговельних операцій у твердій валюті. Тобто дозвіл будь-якому громадянину піти в магазин і розрахуватися там євро, без необхідності бігати по обмінниках»- розповіла Ульянченко.

«Через помилки влади гривня вже зараз не виконує частину тих функцій, які повинні виконувати гроші. Ціни на всі більш-менш значущі товари встановлюються в країні у валюті. Тому, наша команда пропонує визнати існуючий статус-кво і ввести в легальний оборот ту валюту, яка і так вже знаходиться в обороті, але нелегально »- заявила лідер «ЗАСТУПу».

За словами Ульянченко, можливість отримувати виручку у валюті відкриє перед тисячами невеликих сільськогосподарських і переробних підприємств можливість брати дешеві кредити під 5-10% річних. Також у всіх українських компаній, завдяки дозволу приймати виручку у валюті, виросте обсяг оборотних коштів, що дасть можливість інвестувати у свій розвиток. Для простих громадян найприємнішим наслідком такого рішення стане відсутність зростання цін.

«Відповідний законопроект вже готується командою наших економістів. Він буде винесений на голосування на одному з перших засідань Верховної Ради нового скликання»- запевнила політик.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Розділ "Новини Запоріжжя" - це найвичерпніша інформація про події та події у найголовніших сферах: політиці, економіці, культурі, мистецтві, освіті. Крім цього розділ містить актуальні репортажі. Стрічка новин, що постійно оновлюється, Запоріжжя та області завжди містить найактуальнішу та корисну інформацію про наш регіон

Контакты

Контактна інформація знаходиться у розділі Контакти | Про нас

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в