misto.zp.ua

У Сенаті США наполягли на збільшенні допомоги Україні

У Сенаті США наполягли на збільшенні допомоги Україні

Вибір США стоїть тим часом, щоб відправити на Україну долари зараз чи солдатів потім. Про це заявив голова комітету з міжнародних відносин у Сенаті демократ Бен Кардін, повідомляє The Hill.

 
Кардін наполіг на збільшенні допомоги Києву. З його слів, збереження авторитету США перед союзниками залежить від сенаторів.
 
«Це не вибір між надсиланням фінансування на Україну чи не надсиланням фінансування на Україну. Вибір стоїть між відправкою американських доларів на боротьбу з (...) [Росією] зараз або відправкою американських солдатів (...) пізніше. Якщо ми хочемо зберегти авторитет Америки серед наших союзників, це залежить від нас», - наголосив він.
 
У свою чергу, республіканці, які виступають за фінансування Києва та розробку угоди з демократами з питань безпеки кордонів, покладають надії на близьких до колишнього президента США Дональда Трампа політиків, щоб вони завадили йому перешкоджати угодам щодо міграційної політики.
 
Голова сенатського комітету з республіканської політики Джоні Ернст попросив сенаторів-союзників Трампа вплинути на нього, щоб він припинив нехтувати угодою до моменту розгляду її деталей законодавцями цього тижня.
 
Раніше лідер більшості у верхній палаті американського Конгресу Чак Шумер заявив, що Україна впаде без американської допомоги. Він наголосив, що Сенат має схвалити проект із додаткового фінансування Києва, інакше кожен американець відчує негативні наслідки цього вибору на собі.

 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
ПОЗИЦІЯ
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Сергей Знаменский - шеф-редактор газеты ПозицияНазвание издания Всеукраинская об- щественно-полити - ческая газета  "Позиция" говорит само за себя - мы имеем своё обоснованное мнение по ряду концептуальных вопросов общественно-политической жизни страны. Среди приоритетных направлений нашей работы: критичный подход к оценке работы власти любого уровня; направленная журналистская работа по реализации идей построения гражданского общества в Украине; устоявшиеся моральные ценности; следование принципам журналистской этики; вопросы интеграции Украины в цивилизованное сообщество; духовные ценности славянских народов.

Коллектив редакции использует аналитический подход при подготовке своих материалов, рассчитанных на самый широкий возрастной и социальный диапазон, но в первую очередь - на думающего собеседника, небезразличного к окружающему нас миру.

Контакты
Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в