misto.zp.ua

Як зберігати велосипед на балконі: поради

Як зберігати велосипед на балконі: поради

Якщо через погоду чи власні причини ви залишаєте велосипед зберігатися на балконі, це значно економить місце у квартирі чи гаражі. Але це не спрощує вам задачу: просто закинути транспорт не можна. Вам знадобиться і мастило, і специфічний захист для байка. Додаткове приладдя для двоколісного транспорту ви знайдете за посиланням https://veloplaneta.ua/ua у магазині «Велопланета».

Почистити й висушити

Спочатку необхідно прибрати з велосипеда весь вуличний бруд. Він містить реагенти, залишки мастила й пального. А вони можуть нашкодити велосипеду. Помийте транспорт вдома чи на мийці й дайте висохнути.

Нюанс тут стосується ланцюга. Просто так його помити водою недостатньо. Обробіть її від старого мастила й пилу за допомогою очищувальних засобів, які ви можете знайти в спеціалізованих магазинах.

Змащуйте деталі

Мастило захищає велосипед від надмірної вологості й низьких температур. А вони на балконах — доволі часті гості. Що треба обробляти:

  • ланцюг;
  • гальмівні троси;
  • підшипники;
  • перемикачі;
  • шарніри гальм.

Бажано обробляти покришки гліцерином або силіконовим мастилом. Це дасть змогу зберегти гуму від низьких температур. У теплі тримати варто і шкіряне сідло, якщо на вулиці морози.

Зніміть напруження

Якщо ви надовго залишаєте велосипед на балконі, краще послабити всі тросики. Якщо цього не зробити, то ви можете отримати неприємні бонуси: зайве розтягнення, корозію на пружинах перемикачів. Тож краще скинути ланцюги на мінімальні зірочки й розімкнути.

Зверніть увагу на колеса

Якщо у вас на балконі холодно, при перекачуванні коліс ви можете отримати тріщини на гумі. Якщо їх спустити на довгий термін, можуть пошкодитися ободи.

Оптимальний варіант: трішки спустити повітря з коліс. Можете дійти до того стану, коли гуму можна пром'яти двома пальцями. А далі можете періодично підкачувати їх.

Отже, нюансів у збереженні велосипеда багато. І надмірна спека, і морози будуть шкідливими для транспорту. Намагайтеся знайти золоту середину в температурі й волозі.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Розділ "Новини Запоріжжя" - це найвичерпніша інформація про події та події у найголовніших сферах: політиці, економіці, культурі, мистецтві, освіті. Крім цього розділ містить актуальні репортажі. Стрічка новин, що постійно оновлюється, Запоріжжя та області завжди містить найактуальнішу та корисну інформацію про наш регіон

Контакты

Контактна інформація знаходиться у розділі Контакти | Про нас

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в