misto.zp.ua

Які існують різновиди транспортування доставок з Китаю?

Які існують різновиди транспортування доставок з Китаю?

На сьогоднішній день замовлення посилок з Китаю в Україну дуже вигідні з економічної точки зору. Оскільки більшість товарів виробляється саме в тій країні, тому і ціни на нх цілком прийнятні. Звісно, поки товари потрапляють до українських магазинів, то їхня вартість зростає навіть у кілька разів. Основна проблема із замовленнями, яка може виникнути, полягає у тому, що підприємці не можуть купувати з Китаю. Тому їм потрібно звертатися до досвідченого і надійного посередника, щоб придбати необхідний товар.

Різновиди транспорту при доставках з Китаю

Економічно вигідна доставка з Китаю залишається актуальною для українських підприємців. Стрімкий розвиток китайського ринку змусив організаторів вдалих справ шукати ті компанії, які не тільки швидко доставляють товари з Китаю в Україну, але й з мінімальними фінансовими витратами. Тому різноманітні організації пропонують різні види транспорту.

Морський транспорт

Це вважається найбільш популярним видом, який, в той же час, є найдешевшим з усіх інших варіантів. Але його недолік полягає у тому, що у нього тривалий час переміщення товару, це виходить до 50 днів, але ще залежить від порту завантаження. Таким видом транспорту товари перевозяться або в контейнерах, або в одиничному транспорті без усіляких контейнерів, так званих балкерах. Зазвичай, більшість компаній обирають для перевезення міжнародних вантажів саме море.

Морський транспорт підходить, коли:

  • Важлива безпека товару (не пошкодиться і не загубиться).
  • Потрібні низькі ціни.
  • Терміни доставки товарів не є важливими.
  • Потрібно перевезти вантаж на великі відстані.
  • Потрібно перевезти великі обсяги вантажу.

Авіаперевезення

Цей вид – це найшвидший спосіб транспортування вантажів з Китаю. Товар може бути доставлений з заводу в український офіс чи організацію всього за кілька днів. Але він не є широко розповсюдженим через високу ціну фрахту. Такий різновид корисний для певних вантажів, які мають високу вартість, наприклад, електроніка, ювелірні вироби, а також для вантажів з дуже коротким терміном зберігання, це можуть бути певну продукти харчування. Усього кілька відсотків міжнародної торгівлі відбувається повітряним транспортом.

Авіаперевезення слід обирати, коли:

  • Важлива швидка доставка.
  • Товари невеликі за розміром і мають високу вартість.
  • Вантаж має короткий термін зберігання.

Отже, оптимальний спосіб перевезення вантажів з Китаю в Україну слід вибирати з урахуванням специфічних вимог до транспортування тих чи інших товарів, обсягу вантажу, а також інших параметрів. 


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Розділ "Новини Запоріжжя" - це найвичерпніша інформація про події та події у найголовніших сферах: політиці, економіці, культурі, мистецтві, освіті. Крім цього розділ містить актуальні репортажі. Стрічка новин, що постійно оновлюється, Запоріжжя та області завжди містить найактуальнішу та корисну інформацію про наш регіон

Контакты

Контактна інформація знаходиться у розділі Контакти | Про нас

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в