misto.zp.ua

З інтернатів - на волю

Допоможемо людям з інвалідністю жити у власному будинку та виховувати дитину.

З інтернатів - на волю

 

Випадки, коли людина виходить з психоневрологічного інтернату у вільне життя - дуже рідкісні в Україні. А якщо дві такі людини створили сім'ю та народили дитину - це майже унікальний випадок.

Саме такій родині ми допомагаємо у Щербинівці. На жаль, держава майже не надає допомоги у таких ситуаціях (окрім мінімальної пенсії).

З вересня 2023 ми займаємося родиною Бардиш, намагаючись забезпечити Віталія, Наталію та їх доньку Аню нормальним житлом. Як я вже писав, обидва батьки - люди з інвалідністю, та раніше жили у психоневрологічних інтернатах. Зараз у Віталія вже є будинок в Щербинівці на Черкащині, і наше завдання - зробити цей дім придатним до життя.

 

Second slide
Завдяки вашій допомозі ми вже маємо котел, димохід, унітаз, радіатори для опалення, двері, а також частину будівельних матеріалів. Також закупили для родини новий холодильник та пральню машину. Але зараз нам дуже потрібна допомога в оплаті внутрішніх робіт (монтаж перегородок з гіпсокартону, опалення, сантехніки, ремонт підлоги, кладка кахелю), плюс закупки будматеріалів.

Будемо вдячні за будь-яку допомогу, яка наблизить цю родину до поселення у власне житло. Це питання критично важливо для безпеки і нормального життя їх доньки Ані.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

В 2004 году один молодой человек решил помочь детям в интернате. Парня звали Альберт Павлов, и он хотел подготовить детей к выходу во взрослую жизнь. Ведь за воротами интерната нет нянь и воспитателей, а на завтрак, обед и ужин надо сначала заработать. Так появился проект www.deti.zp.ua

В 2007 году проект перерос в Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок» с офисом, сотрудниками и счетами в банке. Сейчас фонд объединяет тысячи жертвователей, и помогает детям, больницам, малообеспеченным и приёмным семьям. Ежегодно объём помощи составляет несколько миллионов гривен.

В этой рубрике мы размещаем актуальную информацию фонда о нуждах детей, лишенных родительской заботы, а также о потребностях тяжело больных ребят.

Надеемся на Вашу поддержку и помощь!

Контакты

Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок»

Сайт: www.deti.zp.ua
Email: info@deti.zp.ua
FB: @detizpua
Телефоны:
+380 (50) 452-03-92
+380 (96) 700-55-91 (моб.)

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в