misto.zp.ua

Хабарникам не місце в органах Міндоходів

Один  з пріоритетних  напрямків роботи  органів ГУ Міндоходів  у Запорізькій області – боротьба з корупцією.  Тут докладають максимум зусиль аби позбутися тих, хто підриває авторитет відомства, хто зловживає посадовим становищем.

- Сьогодні в органах Міндоходів  прагнуть зробити все, аби зменшити корупційні ризики, - розповідає  начальник Головного управління Державної фіскальної служби у Запорізькій області Олексій Кавилін. -  А це, насамперед – мінімізація безпосереднього контакту підприємців з посадовими особами за рахунок використання інформаційно-комунікаційних технологій. Тільки за останній час звітність в електронному вигляді подають майже 90 відсотків платників Запорізького регіону, що теж слугує запорукою зменшення корупційних ризиків.

У  січні-серпні поточного року працівники управління  внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Запорізькій області за результатами службових перевірок підготували та направили керівникам територіальних органів Міндоходів Запорізької області 76 подань для вжиття заходів з усунення причин та умов, що призвели до скоєння правопорушень працівників. За скоєння дій, які близько межують з протиправними,  68   співробітникам винесені офіційні застереження.

Міндоходівці проводять спільні заходи з правоохоронними органами та громадськими організаціями, аби виявити хабарників та тих, хто вчиняє протиправні дії.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Розділ "Новини Запоріжжя" - це найвичерпніша інформація про події та події у найголовніших сферах: політиці, економіці, культурі, мистецтві, освіті. Крім цього розділ містить актуальні репортажі. Стрічка новин, що постійно оновлюється, Запоріжжя та області завжди містить найактуальнішу та корисну інформацію про наш регіон

Контакты

Контактна інформація знаходиться у розділі Контакти | Про нас

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в