misto.zp.ua

Закінчився конкурс «Податки очима дітей-2010»

Члени журі відзначили високий рівень запорізьких конкурсантів.

У вересні у Дитячому спортивно-оздоровчому центрі «Маяк» у м.Євпаторія завершився Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Податки очима дітей – 2010»,  ініційований Державною податковою адміністрацією України. Журі у складі відомих художників, мистецтвознавців, діячів культури, керівників провідних засобів масової інформації, закладів мистецтва, представників ДПАУ та компаній-партнерів конкурсу визначило переможців.

До участі у творчому змаганні запрошувалися школярі у двох вікових категоріях: 9-12 та 13-16 років - автори художніх, літературних творів та творів декоративно-прикладного мистецтва. Загалом цього року на конкурс надійшло понад 26 тис. художніх, літературних робіт та творів декоративно-прикладного мистецтва. На всеукраїнський рівень потрапило 165 робіт, які посіли перші місця у своїх номінаціях на регіональному етапі конкурсу. Саме серед них журі визначило 18 переможців. Автори інших робіт – 147 дітей, отримали дипломи Лауреатів Всеукраїнського конкурсу „Податки очима дітей – 2010". Завдяки партнерові конкурсу – групі компаній «Фокстрот» учасники конкурсу отримали цінні подарунки.

На фінальний ІІІ етап конкурсу до дитячого спортивно-оздоровчого центру „Маяк” з’їхалися 46 дітей з усієї України. Крім переможців путівки на відпочинок отримали й інші учасники конкурсу – діти з малозабезпечених сімей, вихованці інтернатів та дитячих будинків.

Члени журі відзначили високий рівень запорізьких конкурсантів. Цього року столиця козацької слави представила значну кількість дітей, які стали переможцями конкурсу дитячої творчості “Податки очима дітей”. За  напрямом „Літературні твори” відразу у двох вікових категоріях призові місця дістались запорізьким конкурсантам. Перше місце здобув Ілля Поляков – за поезію «Казка діда Всевіда про податки”. А казка Ірини Лотоцької „Про царя Гороха та необхідність оподаткування” отримала почесне друге місце.

ДПА України відзначила свого постійного партнера - Колектив Групи компаній  „ФОКСТРОТ” Подякою «За плідну співпрацю з ДПА України у ході проведення Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості „Податки очима дітей – 2010” та значний внесок у справу виховання майбутніх сумлінних платників податків.

- Протягом 8 років Група компаній «Фокстрот» є надійним партнером ДПАУ в проведенні конкурсу. Ми сподіваємося на  подальше партнерство у соціально-корисній справі – вихованні законослухняних громадян, - сказала, коментуючи багаторічне партнерство, прес-секретар Управляючої компанії Групи «ФОКСТРОТ» Алевтина Белецька.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
MISTO.ІНФОРМ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
ПОЗИЦІЯ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Розділ "Новини Запоріжжя" - це найвичерпніша інформація про події та події у найголовніших сферах: політиці, економіці, культурі, мистецтві, освіті. Крім цього розділ містить актуальні репортажі. Стрічка новин, що постійно оновлюється, Запоріжжя та області завжди містить найактуальнішу та корисну інформацію про наш регіон

Контакты

Контактна інформація знаходиться у розділі Контакти | Про нас

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в