Анатолій Куртєв подав позов до Запорізького окружного адмінсуду проти міської ради

27.04.2024

Колишній виконуючий обов’язків міського голови та секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв зареєстрував свій позов 24 квітня 2024 року. Предмет позову — про заборону вчинення певних дій.

Слід зазначити, що у середу, 24 квітня, відбулася позачергова сесія Запорізької міської ради, під час якої депутати проголосували за звільнення з посади секретаря міськради та виконуючого обов’язки міського голови Анатолія Куртєва. На ці посади було призначено Регіну Харченко, депутатку від фракції «Слуга народу». Самого Куртєва, так само як і більшість депутатів від «Слуги народу», на засіданні не було.

Після позачергової сесії новообрана посадовиця Регіна Харченко та голова ЗОВА Іван Федоров провели спільний брифінг. Під час нього виконувачка обов’язків міського голови Харченко розповіла, що напередодні сесії її запросив на зустріч Федоров:

«Я не приховую, що мені цю новину офіційно озвучив Іван Сергійович. Він викликав мене на зустріч й сказав, що «ми вважаємо, що ви гідні бути на цій посаді. Ми гарантуємо вам команду. Ви впораєтесь, тому давайте щось змінювати. Тому що далі гірше ніхто не хоче, а хочемо тільки краще», — розповіла після засідання міськради на брифінгу новоспечена посадовиця.

Нагадаємо, під час позачергової сесії Запорізької міської ради депутати проголосували за звільнення з посад декількох заступників міського голови.

Мова йде про першого заступника міського голови, Олександра Власюка, а також заступників Олександра Казанцева й Степана Махсма.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |