Благоустрій Олександрівського району

02.05.2024

Благоустрій Олександрівського району

В Олександрівській районній адміністрації розповіли, що було виконано з благоустрою протягом минулого тижня – з 26 квітня по 2 травня.

Впродовж зазначеного періоду комунальники виконали наступні роботи:

  • звалювання аварійних дерев на прибудинкових територіях на вул. Залізничній, 3, 5;
  • поточний ремонт рекламних щитів, стендів для об'яв за адресами: вул. Олександрівська, 26 (зелена зона біля будівлі районної адміністрації); вул. Дніпровська (зелена зона від вул. Гоголя до вул. Жуковського),
  • поточний ремонт елементів дитячих та спортивних майданчиків на вул. Українській, 8. 8а, 29, 31, Шкільній, 8.

Крім того, в районі активно ведеться робота з виявлення фактів розміщення інформаційних стендів, дощок, вивісок, зовнішньої реклами, інформація на яких здійснюється російською мовою. За звітний період виявлено 9 таких таких об'єктів. Інформацію передано до департаменту управління активами Запорізької міської ради для подальшої роботи та вжиття заходів з ліквідації

Також було опрацьовано та вирішено позитивно 16 звернень громадян з питань життєзабезпечення міста, що надходять на розгляд районної адміністрації з міського контакт-центру 1580.

Источник: zp.gov.ua

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |