Регіна Харченко перевірила роботу шелтерів в Олександрівському районі

02.05.2024

Регіна Харченко перевірила роботу шелтерів в Олександрівському районі

Виконувачка обов'язків міського голови Запоріжжя Регіна Харченко перевірила шелтери в Олександрівському районі, приміщення до яких надала Запорізька міська рада. Про це посадовиця написала у Facebook.

Як зазначає Регіна Харченко, у шелтері мережі «Українська калина» від ГО «Захист жінок України» облаштували додаткові приміщення для життя, щоб поселити більше людей. Це зробили за підтримки Міжнародної організації з міграції. Наразі в шелтері прожиаають жінки з дітьми та люди старшого віку. Працює кімната психолога та дитяча зона.

Таож посадовиця побувала в транзитному інклюзивному шелтері від благодійного фонду «АРТАК», що призначений для людей з інвалідністю та маломобільних груп людей. Простір створили у партнерстві з благодійним «Схід SOS». Зараз у ньому проживає 21 людина, які евакуювалися з прифронтових територій. Всередині простору є три спальних кімнати зі спеціальними ліжками, їдальня, душова кімната з ліжком для купання. Вони спроєктовані для комфорту та зручності людей з інвалідністю.

Регіна Харченко підкреслила, що з початку повномасштабного вторгнення благодійний фонд «Схід SOS» врятував понад 45 тисяч людей.

Посадовиця зазначає, що займаючись депутатською діяльністю, перебувала в земельній комісії Запорізької міської ради та задоволена результатами роботи. На сайті ЗМР йдеться, що комісія з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин займається розглядом і затвердженням містобудівних програм, планів забудови та детальним плануванням територій.

Фото: Regina Harchenko | Facebook

Источник: panoptikon.org

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |