У Степногірську літнє подружжя змушене було перечікувати численні атаки росіян в будинку — відео

08.05.2024

Тривалий час літнє подружжя не виїжджало зі Степногірська, яке знаходиться поблизу фронту, і щодня страждало від ворожих обстрілів.

По-перше, сім’я не наважувалася покинути все, що вони нажили й улюблених тварин. А по-друге, і це була головна причина, 73-річний чоловік не міг самостійно пересуватися через хворобу. Навіть під час російських обстрілах їм доводилося залишатися вдома, бо вони не могли спуститися до укриття, про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

Нещодавно їхній дім постраждав внаслідок однієї з таких атак. Подружжя дивом вціліло. Врешті-решт, Володимир Іванович та Ольга Олександрівна наважилися на евакуацію і звернулися за допомогою до правоохоронців.

Усіх мешканців прифронтових населених пунктів, які знаходяться поруч з фронтом, закликають терміново виїжджати та не ризикувати власним життям та здоров’ям.

До поліцейських евакуаційних груп можна звернутися за номерами телефонів:

— для жителів Пологівського району – 050-272-72-76;

— для жителів Василівського району – 097-826-20-02.

Нагадаємо, сьогодні, 8 травня, російські окупаційні війська завдали масованого ракетного удару по обласному центру. Попередньо пошкоджено 4 об’єкти в чотирьох районах, окрім цього постраждали житлові будинки та автомобілі запоріжців.

Источник: forpost.media

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.
 
Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Свежие новости
Пресс-релизы
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |