misto.zp.ua

«Нафтогаз» попросив ЄС допомогти захистити українські газосховища від обстрілів

«Нафтогаз» попросив ЄС допомогти захистити українські газосховища від обстрілів

Голова правління "Нафтогазу" Олексій Чернишев попросив країни Європейського союзу (ЄС) захистити українські газосховища від обстрілу. Його слова наводить видання Financial Times.

 
Чиновник зазначив, що безпека газотранспортної системи, інтегрованої в європейську інфраструктуру, сприятиме зниженню цін на газ на всьому континенті, тому забезпечення захисту об'єктів зберігання, транспортування та виробництва газу на користь Євросоюзу.
 
Чернишев нагадав, що через територію України все ще провадиться транзит газу до Європи, крім того, у підземних газосховищах на заході республіки зберігаються запаси газу європейських компаній. "Нафтогаз" пропонує закордонним трейдерам використати до десяти мільярдів кубометрів їх потужностей, у 2023 році там знаходилося близько 2,5 мільярда кубометрів палива.
 
Глава компанії зазначив, що за останні місяці газосховища на заході України кілька разів зазнавали обстрілів, пошкодження отримало наземне обладнання. Вона вже відремонтована, виконання зобов'язань перед клієнтами триває.
 
"Ми можемо опинитися в ситуації, коли нам все одно знадобиться більше протиповітряної оборони, і країни ЄС, звичайно, повинні відіграти вирішальну роль у наданні допомоги", - сказав Чернишов.

 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МІГ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
MISTO.ІНФОРМ
ПОРОГИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Сергей Знаменский - шеф-редактор газеты ПозицияНазвание издания Всеукраинская об- щественно-полити - ческая газета  "Позиция" говорит само за себя - мы имеем своё обоснованное мнение по ряду концептуальных вопросов общественно-политической жизни страны. Среди приоритетных направлений нашей работы: критичный подход к оценке работы власти любого уровня; направленная журналистская работа по реализации идей построения гражданского общества в Украине; устоявшиеся моральные ценности; следование принципам журналистской этики; вопросы интеграции Украины в цивилизованное сообщество; духовные ценности славянских народов.

Коллектив редакции использует аналитический подход при подготовке своих материалов, рассчитанных на самый широкий возрастной и социальный диапазон, но в первую очередь - на думающего собеседника, небезразличного к окружающему нас миру.

Контакты
Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |