misto.zp.ua

Стане плоским: названо найкращий перекус для позбавлення від жиру на животі

Стане плоским: названо найкращий перекус для позбавлення від жиру на животі фото

 

Дієтолог перерахувала всі переваги цієї закуски не тільки для схуднення, а загалом для здоров'я.

Дієтологи зазначили, що не всі закуски однаково корисні, особливо для тих, хто прагне тримати вагу під контролем. Тому важливо знати, які з них слід тримати напоготові, якщо ви хочете схуднути і зменшити талію.

Спортивний дієтолог Емі Гудсон назвала найкращу закуску, щоб позбутися жиру на животі та включити її в здоровий спосіб життя, пише Eatthis. Видання зазначило, що це не плитка шоколаду, але теж має приємний смак.

За словами Гудсон, найкраща закуска для схуднення живота - це грецький йогурт зі свіжими ягодами. Хоча грецький йогурт з ягодами може бути корисним перекусом для схуднення завдяки вмісту білка, клітковини та поживних речовин, це лише один із компонентів збалансованої дієти", - акцентувала фахівчиня та додала, що для сталого зниження ваги варто зосередитися на загальному режимі харчування, контролі порцій, регулярній фізичній активності.

Причиною вибору такої закуски є безліч переваг грецького йогурту та ягід:

Він сповнений білка. Грецький йогурт містить набагато більше білка, ніж звичайний. Гудсон сказала: "Білок більше насичує, ніж вуглеводи або жири, а це означає, що він допоможе почуватися ситим довше. Це може призвести до зниження споживання калорій протягом дня, що сприяє схудненню".

Почуття ситості. Оскільки ця закуска містить велику кількість білка і клітковини, вона допомагає насититися. "Поєднання грецького йогурту з ягодами додає в закуску клітковину, що ще більше сприяє ситості. Клітковина перетравлюється довше, допомагаючи продовжити відчуття ситості", - пояснила Гудсон.

Низька калорійність. Порівняно з іншими закусками грецький йогурт з ягодами містить менше калорій. "Це означає, що ви можете з'їсти ситну порцію, не споживаючи при цьому зайвих калорій, що корисно для зниження ваги", - поділилася секретом дієтолог.

А ягоди, такі як чорниця, ожина, полуниця і малина, не тільки низькокалорійні, а й багаті на антиоксиданти і клітковину. "Антиоксиданти допомагають боротися з окислювальним стресом і запаленням, які можуть бути пов'язані зі збільшенням ваги",- сказала дієтолог.

Забезпечує пробіотики. Грецький йогурт зазвичай наповнений пробіотиками, які підтримують здоров'я кишкового мікробіома і допомагають травленню. Гудсон зазначає: "Збалансований мікробіом кишківника може бути пов'язаний із регулюванням ваги та зниженням ризику ожиріння", - сказала вона.

Насичений поживними речовинами. Грецький йогурт містить багато важливих поживних речовин. Сюди входить кальцій, необхідний для здоров'я кісток, а також вітаміни групи B, які допомагають в енергетичному обміні. За словами Гудсон, "вибір закусок, багатих поживними речовинами, таких як грецький йогурт з ягодами, може допомогти вам задовольнити потреби в харчуванні, одночасно контролюючи свою вагу".

Інші новини про схуднення

Дієтологи та лікарі давно зійшлися на думці, що найкорисніша дієта для якісного схуднення та здоров'я є середземноморська дієта. Також на ній можуть сидіти й ті, хто просто тримає вагу під контролем. Вона включає до свого складу рибу, оливкову олію, ягоди, фрукти та овочі.


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
ПОЗИЦІЯ
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
ПОРОГИ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

Редактор Татьяна Ткаченко – редактор Мелитопольские ведомостиВ 2002 году редакция "МВ" создала свой первый сайт. Благодаря своей информативности, он сразу же стал популярным не только среди жителей Мелитополя и региона, но и далеко за пределами Украины. С появлением холдинга "МВ", мы поняли, что необходимо модернизировать имеющийся интернет-ресурс, разместив на нем самую полную информацию о Мелитополе, регионе, курортах Приазовья.
Каждый посетитель сайта может принять участие в его наполнении. Если у вас есть какая-либо горячая новость, интересная фотография, присылайте их нам - и вскоре они пополнят новостную ленту и фотогалерею. Заходите на форум, принимайте участие в обсуждении самых животрепещущих проблем. Именно в спорах всегда рождается истина.
Наша миссия: мы информируем жителей Мелитополя и региона обо всем, что наиболее значимо, полезно, интересно; мы представляем различные позиции, не навязывая ни одну из них.

Контакты

Учредитель:
ООО "Редакция "МВ"
Генеральный директор:
Михаил Кумок
Редактор:
Татьяна Ткаченко
Адрес:
72312, г. Мелитополь, ул. К. Маркса, 5
Телефоны:
приемная - 6-71-51
редактор - 6-88-98
отдел рекламы - 6-81-74
Веб-сайт:
www.mv.org.ua
E-mail:

Запорожье и область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 | follow us on | читайте нас в