misto.zp.ua

Триває збір на реабілітацію для Марійки

Лікувальні курси знижують м’язовий тонус та позбавляють болю.

Триває збір на реабілітацію для Марійки

 

Через дитячий церебральний параліч Марійка страждає від спастики – неконтрольованого напруження м’язів, що викликає біль. Масажі та лікувальна фізкультура значно покращують її стан та на деякий час знижують м’язовий тонус, тоді її ручки та ніжки стають більш рухливими.

Марійка їз задоволенням навчається та завжди чекає на свою вчительку. Дівчинка майже не розмовляє, але спілкується за допомогою рук. Тому так важливо, щоб пальчики не ховалися в кулак, а ручки вільно рухалися. Це дозволяє їй виконувати завдання вчительки та малювати. Окрім навчання, Марійка радіє прогулянкам на вулиці та обожнює улюбленця всієї родини – кота Лакі.

 

Триває збір на реабілітацію для Марійки

 

Зараз Марійка проходить курс масажу, який робить її сестра Дар’я – студентка Медичного університету. Таким чином сестри одна одній допомагають – Дар’я здобуває навички реабілітолога, а в Марійки покращується самопочуття.

Щоб позбутися спастики та болю, самих масажів, звісно, замало. Потрібно хоча б кілька разів на рік проходити інтесив-курси з реабілітації. В січні цього року ми оплатили Марійці лікувальну путівку до клініки Козявкіна. Мама каже, що методика цього центру дівчинці підходить ідеально. Наступний курс заплановано на серпень, її вартість біля 19 200 гривень, яких у родини немає. Тож давайте разом підтримаємо цю чудову дівчинку, та надамо їй можливість жити без болю!


 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
ПОЗИЦІЯ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОРОГИ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

В 2004 году один молодой человек решил помочь детям в интернате. Парня звали Альберт Павлов, и он хотел подготовить детей к выходу во взрослую жизнь. Ведь за воротами интерната нет нянь и воспитателей, а на завтрак, обед и ужин надо сначала заработать. Так появился проект www.deti.zp.ua

В 2007 году проект перерос в Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок» с офисом, сотрудниками и счетами в банке. Сейчас фонд объединяет тысячи жертвователей, и помогает детям, больницам, малообеспеченным и приёмным семьям. Ежегодно объём помощи составляет несколько миллионов гривен.

В этой рубрике мы размещаем актуальную информацию фонда о нуждах детей, лишенных родительской заботы, а также о потребностях тяжело больных ребят.

Надеемся на Вашу поддержку и помощь!

Контакты

Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок»

Сайт: www.deti.zp.ua
Email: info@deti.zp.ua
FB: @detizpua
Телефоны:
+380 (50) 452-03-92
+380 (96) 700-55-91 (моб.)

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |