misto.zp.ua

Кирило Кулинич

Невдала внутрішньом’язова ін’єкція призвела до катастрофічних наслідків.

Лев Устінов

Кирило Кулинич, 19.07.2012 року народження

Діагноз: Периферичний парез правої стопи.

Новини про лікування

Виписка: стор. 1стор. 2.

Довідка

Рахунок

Як допомогти?

Звіт про надхоження та витрати пожертв

Невтішна історія Кирила триває вже дев’ять років. У трирічному віці під час звичайної ін’єкції йому випадково пошкодили сідничний нерв. Іннервація м’язів була порушена, права гомілка втратила чутливість, а стопа взагалі не рухалась. Вісім місяців медикаментозного та фізіотерапевтичного лікування майже не принесло результатів.

Рік потому була проведена перша операція – невроліз сідничного нерва. Це мікрохірургічне втручання зі звільнення нервового стовбура від тканин, що його стискають. Також була встановлена електростимулююча система. Ще за два роки Кирилу зробили наступну операцію з відновлення функції стопи. А згодом ще одне втручання для видалення електростимулюючої системи.

 

 

На жаль, численні операції не принесли суттєвих змін. З моменту злощасного уколу права нога Кирила стала коротша за ліву, а стопа зазнала деформації та відрізняється від лівої на два розміри. А це в свою чергу призвело до деформації хребта, що прогресує.

Зараз Кирилу дванадцять. Він дистанційно навчається в школі, тричі на тиждень відвідує тренажерний зал, вчиться грати на гітарі та навіть грає у футбол. Все, як у звичайного хлопця. Однак проблема з ногою нікуди не поділась.

Після численних консультацій батьки наважилися на ще одну операцію. Вона була запланована у Харкові на 25 лютого 2022 року. Проте почалась повномасштабна війна. Оговтавшись, вони знову замислились про операцію та вирішили їхати до Києва. Там буде проведено артродез – за допомогою імплантів стопа буде зафіксована у природному положенні. Також планується тимчасове блокування зони росту здорової ноги, щоб її наздогнала хвора.

Набір імплантів для остеотомії коштує близько 27 тисяч гривень. І це тільки частина очікуваних витрат. Зі слів лікарів, є надія на покращення стану Кирила, але операцію потрібно провести якнайшвидше. Друзі, дуже просимо вашої допомоги! Тільки-но купуємо імпланти — Кирило одразу вирушає до Києва.

 

 

* Редакция сайта не несет ответственности за содержание материалов. Мнение авторов может не совпадать с мнением редакции.

Добавить комментарий
Имя
Сообщение

Комментарии:

нет комментариев
Лента статей
МЕЛИТОПОЛЬСКИЕ ВЕДОМОСТИ
ПОЗИЦІЯ
МІГ
MISTO.ІНФОРМ
ПОРОГИ
ДІТИ ЗАПОРІЖЖЯ
ІНДУСТРІАЛЬНЕ ЗАПОРІЖЖЯ
РАЦИОНАЛЬНАЯ ГАЗЕТА (АРХИВ)
ЗАПОРІЗЬКА СІЧ (АРХІВ)
РОСТ (АРХИВ)
КЛЯКСА. ГАЗЕТА ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ (АРХИВ)
СОДРУЖЕСТВО (АРХИВ)
ПРАВДА (АРХИВ)
УЛИЦА ЗАРЕЧНАЯ (АРХИВ)
ЗАПОРОЖСКИЙ ПЕНСИОНЕР (АРХИВ)
ВЕРЖЕ (АРХИВ)
МРИЯ (АРХИВ)
НАДЕЖДА (АРХИВ)
ГОРОЖАНИНЪ (АРХИВ)
БЕРДЯНСК ДЕЛОВОЙ (АРХИВ)
ОСТРОВ СВОБОДЫ (АРХИВ)
ЖУРНАЛ ЧУДО (АРХИВ)
БЕЛАЯ СТРЕЛА (АРХИВ)
ЗНАМЯ ТРУДА (АРХИВ)
АВТОПАРК (АРХИВ)
МИГ по ВЫХОДНЫМ (АРХИВ)
Про СМИ

В 2004 году один молодой человек решил помочь детям в интернате. Парня звали Альберт Павлов, и он хотел подготовить детей к выходу во взрослую жизнь. Ведь за воротами интерната нет нянь и воспитателей, а на завтрак, обед и ужин надо сначала заработать. Так появился проект www.deti.zp.ua

В 2007 году проект перерос в Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок» с офисом, сотрудниками и счетами в банке. Сейчас фонд объединяет тысячи жертвователей, и помогает детям, больницам, малообеспеченным и приёмным семьям. Ежегодно объём помощи составляет несколько миллионов гривен.

В этой рубрике мы размещаем актуальную информацию фонда о нуждах детей, лишенных родительской заботы, а также о потребностях тяжело больных ребят.

Надеемся на Вашу поддержку и помощь!

Контакты

Благотворительный фонд «Счастливый ребёнок»

Сайт: www.deti.zp.ua
Email: info@deti.zp.ua
FB: @detizpua
Телефоны:
+380 (50) 452-03-92
+380 (96) 700-55-91 (моб.)

Запоріжжя та область | Новости Запорожья и области RSS 2.0 |